VPS – előnyös és rugalmas

dedikált szerver - vps bérlés

Kinek van szüksége Virtuális PS-re?

 • az ön cége professzionális weboldalt üzemeltet?
 • szüksége van állandóan elérhető központi adatbázisra?
 • szűkössé váltak a hagyományos hosting keretei?
 • nincs lehetősége dedikált szerver bérlésére?

Az Ön számára a megoldást a virtualizáció, a virtuális dedikált szerver jelenti, mely rugalmas, választható paramétereivel, kiváló áraival, minimális fenntartási igényeivel új lendületet adhat vállalkozásának.

Megbízhatóság – biztonság

vps-berles

Dedikált VPS bérlés – saját virtuális szervereszköz – server hosting

Minden szerverünk, a külső behatásoktól tökéletesen védett helyen üzemel, gépeink a megbízható ECC RDIMM memóriamodulokkal működnek, melyek azonnali hibakorrekciót tesznek lehetővé. Az ön kényelmét, nyugalmát és adatainak biztonságát szolgálja a hardveres RAID-adattárolási technológia és a BIX által kötelezően, rendszeresen végzett Backup-olás. Az iSCSI technológia biztosítja a szükséges rendelkezésre állási sebességet és gondoskodik a biztonságos adat archiválásról.

A VPS-technológia árban fölülmúlhatatlan, tökéletesen idomul igényeihez, rengeteg előnye van a virtuális hosztingal szemben, melyről meggyőződhet, ha kipróbálja ingyenes csomagajánlatunkat. Ön ugyan egy megosztott szervert használ, de folyamatosan biztosítjuk a garantált hardver minimumokat.

A BIX2 által használt XEN virtualizációs rendszer előnye, hogy támogatja a paravirtualizációt. Ennek lényege, hogy a vendég rendszerek egy módosított operációs rendszert futtatnak. A Xen Project a Linux, BS, OpenSolaris platformokon érhető el, de lehetőség van a változtatások nélküli Windows rendszerek futtatására is.

A VP Serever-en ön teljes értékű root hozzáférést kap, bármilyen operációs rendszer telepítésére lehetősége van, míg a virtuális hosting esetében, ezt csak a rendszeradminisztrátor teheti meg. A virtuális hostinghoz képest, a VPSzerver valamivel drágább, de jóval olcsóbb a bérelt servernél. A VPS-server létrehozása és előfizetése csak néhány percet vesz igénybe, próbálja ki most.

Dedikált VPS – a XXI.század szolgáltatása

A dinamikus VPS, azaz a Cloud Server technológia kialaukálásához hosszú út vezetett. Egy kis történelmi visszatekintés talán hasznos lehet azok számára, akik cégünktől dedikált IP-cimmel ellátott fizikai gépet, virtuális tárhelyet vagy VPS servert bérelnének.

A virtuális dedikált szerver-technológia története

A számítógépek erőforrásainak felosztása egymástól független virtuális gépekre a „mainframe időszakig” (1970-ig) nyúlik vissza, ekkor az IBM megalkotta az OS VM/370 operációs rendszert. Ebben az architektúrában a felhasználó egy teljes értékű virtuális gépet használhatott, mely a szervergépből meghatározott mennyiségű memóriát, processzorteljesítményt és operatív tárat használhatott. A legfontosabb tulajdonsága az új rendszernek az volt, hogy a virtuális gépet használó, semmilyen hatással nem volt a többi virtuális gépet használóra.

A személyi számítógépek megjelenésekor a gyártók új feladatot szántak a virtuális gépeknek, segítségükkel, egyetlen hardveren több különböző operációs rendszert tudtak futtatni. Az egyik legelső, több operációs rendszert futtatni képes megoldást a Connection Corporation fejlesztette ki 1988-ban. Ekkor használták először a VM technológiát. Az első Virtual PC nevű program alapvetően a Machintos tulajdonosok számára készült, hogy segítségével futtatni tudják a Microsoft Windows programot és annak kellékeit.

A 90-es években sorra jelentek meg a rendszer virtualizációs szoftverek: VMWare, VDSManager, XEN, FreeBSD Jail, Virtuozzo, Solaris Zones. Bár maguk a programok jóformán nem igényeltek számítógépes kapacitást, a segítségükkel létrehozott vendég rendszerek számát és teljesítményét meghatározta a hardver erőssége. Ha egy virtuális gépre Windows 2000 telepített a felhasználó, ennek gépigénye 128-256 Mb volt és 1-2 Gb HDD-t használt, értelemszerűen a hardver mérete határt szabott a létrehozható oprendszerek számának.

A rendszerek virtualizálását a programok különböző elvek szerint oldják meg. A VMWare program a teljes hardvert virtualizálja, így a user szemszögéből, egy teljes értékű, szokványos számítógép látszik a munkavégzés semmiben sem különbözik a fizikailag használt gépektől. A Virtuozzo rendszer, már nem az egész hardvert, csak az Operációs rendszert virtualizálja. Ebben a rendszerben, a vendégek más terminológia szerint a VPS-ek, a bázisgép magjának alárendelve működnek. Az SWsoft alapvetően a Linux-ra fejlesztett, de a piac követelményeinek megfelelően a Windows rendszerekre is kínált megoldásokat. A Linux alatt futó rendszerek beállítása meglehetősen körülményes és hosszú folyamat, ami a használat során meghálálja magát.

Bár kezdetben a rendszerek virtualizációja elsősorban a tesztelők és az egyidejűleg több operációs rendszert futtatni kívánók részére készült, de idővel nyilvánvalóvá vált, hogy a szerverek virtualizációjával maximálisan kihasználhatóak a fizikai erőforrásaik. Innen természetesen már csak egy lépést kellett tenni a hosting virtualizációja felé.

Vajon a szerverbérlés és a szerver hosting mellé szükség volt még egy új szolgáltatásra? Ha figyelembe vesszük az ár/érték arányokat, a válasz egyértelmű igen, de erről Ön is meggyőződhet a BIX2 VPS szolgáltatásainak árlistáját böngészve.

Az informatika fejlődésének sajátossága, hogy míg kezdetben a szerver virtualizációra azért volt szükség, hogy a nagy teljesítményű „mainframek” kapacitását optimálisan kihasználják, egyetlen hardver eszközön több kutató dolgozhasson, addig manapság a kihasználatlan gépkapacitásokat fogja össze és osztja újra szerverfelhő formájában…

Dedikált szerver bérlés

A dedikált virtuális szerver bérlése optimális megoldás azon cégek, kis-és nagyvállalatok, állami intézmények, társadalmi szervezetek, magánvállalkozások, bankok, telefontársaságok, tömeges SMS-küldésre specializálódott szolgáltatók vagy akár politikai pártok számára, amelyek profiljába nagy forgalmú weboldal üzemeltetés és stabilan elérhető központi adatbázis fenntartása is beletartozik. Az ilyen szolgáltatás a dedikált VPS bérlésével minden problémára találhat megfelelő opciót.

Dedikált VPS szerver

Biztonságos megoldás professzionális weblapok működtetéséhez a dedikált VPS szerver szolgáltatás, amely tökéletes megoldás azon vállalkozások, intézmények, szervezetek számára, akik magas látogatottságú, többfunkciós honlapot tartanak fenn és fokozott adatvédelemre, állandóan elérhető központi adatbázisra van szüksége. | Dedikált server bérlés, vps szolgáltatás, dedikált vps bérlés és hosting, szerver virtualizáció xen technológia alkalmazásával, virtuális szerverbérlés azonnal – xen típusú virtualizációs rendszer, felhő konstrukció – hardver

Oldalunk a dedikált szerver bérlés kulcsszóval a goggle első 10 találata közt szerepel

VPS szerver bérlés

Szolgáltatás: szerver bérlés, virtuális szerverek

ez a honlapszöveg tartalmi optimalizáláson esett át

A VPS bérlés a webtárhelyszolgáltató vállalkozások szerverüzemeltetői és értékesítési konstrukciója, mely szervergépek erőforrásának a felosztása és elkülönítése alapján működik.

Virtuális szerverek mint értékesítési gyakorlat

Gyakorlati szempontból virtuálisnak azt a szervert nevezzük, amelynek bérlése nem valóságosan létező fizikai szervergép bérbe vételére irányul, hanem azt a speciális szolgáltatást célozza meg, amely ma már a korral haladó tárhelyszolgáltatók mindegyikének kínálatában szerepel. Nevezetesen: egy nagy teljesítményű szervergép kapacitását több felhasználói egységre osztják fel, ezek felett a szolgáltatás igénybe vevői teljes körű rendszergazdai felhatalmazással rendelkeznek. A szerverük mögött azonban nincsen konkrét hardvereszköz, csupán úgynevezett virtuális szerver (VPS – virtual private server); de még ez sem feltétlenül egyetlen nagy anyaszerver osztott kapacitásával működik, mert a legkorszerűbb konstrukcióban több szerverből álló farmot hoznak létre és a rendszer felhő üzemmódban használja ki a mögötte álló hatalmas teljesítményt: az aktuális funkciók mindig épp azon a gépen futnak, amely a legkevésbé terhelt. A felhasználó dedikált IP-címmel rendelkezhet anélkül, hogy tényleges szerver kellene hosztingolnia vagy bérelnie. A teljesítmény kihasználása így rendkívül költséghatékony mind a szolgáltató, mind a felhasználó számára.

A virtuális szervergép jellemzőit tehát az adott pontokban foglalhatjuk össze:

 • a VPS egy vagy több nagy teljesítményű központi szervergép erőforrásainak a megosztásával jön létre
 • egy-egy virtuális szerver önállóan működő, elkülönített egységkén teljesít funkciókat, megfelelő kapacitású fizikai gép működését emulálva
 • teljes operátori azaz root szintű hozzáférést biztosít a felhasználó számára
 • az egyes VPS-eken keletkező költségek töredékét képezik egy neki megfelelő teljesítményű tényleges hardvereszköz fenntartási árának vagy bérleti díjának

Ez utóbbi szempontjából tehát a virtuális szerver bérlés egyszersmind a tárhelyszolgáltatók és szervermegoldásokat kínáló cégek részéről alkalmazott értékesítési konstrukció, amely az anyagszerver(ek) erőforrásainak a kliensek közötti felosztása és elkülönítése alapján működik.

Ilyen módon a VPS szolgáltatás igénybe vevője nagy mértékben csökkentheti költségeit ennek a bérleti konstrukciónak a választásával, nincs szükség jelentős egyszeri beruházásokra, csupán tervezhető havi költségekre kell számítania. A professzionális szolgáltatók a megbízó egyéni igényeire szabják az üzemeltetési és hardver igényeket.

VPS szerverbérlés

A kiválasztott szolgáltatás igénybevétele megrendelés és az első havidíj kifizetése után lehetséges. A választott tarifacsomag online módon, azaz a szolgáltató honlapján választható ki és rendelhető meg, miután az ügyfél bérleti szerződés elfogadásával érvényesíti a szerverbérlés létrejöttét. A szolgáltató cég online számlát küld az ügyfélnek, amelyet banki átutalással rendezhet.

vps szerver bérlésVPS szerver bérlés Budapest. – Internet, web, szerverfarm, szerverterem Budapesten, szerver hoszting, vps bérlés, költséghatékony virtuális szerver bélés, szervergép elhelyezés és szerverüzemeltetés, értékesítés – marketing – bérlet

VPS szerver hosting szolgáltatás

vps-hosting-szerverberles

A virtuális szerver bérlés vagy – nemzetközileg elterjedt kifejezéssel élve – a VPS Hosting szolgáltatás lényege, hogy egy nagyobb teljesítményű fizikai szervergépet számos kisebb, de önálló, elkülönített erőforrásokkal rendelkező egységre osztanak fel. Ezek az önálló egységek a VPS-ek (virtual private server), amit szó szerint magyarra virtuális személyi szervernek fordíthatnánk, értelemszerűen talán a saját virtuális szerver lenne a pontos kifejezés, de a gyakorlatban a saját vagy személyes vagy privát jelzőket a magyar szóhasználatban mellőzzük és csupán virtuális szervert vagy VPS-t említünk, ha erről a szolgáltatásról beszélünk. Nos, ezek a nagy szerverkapacitás megosztása réven keletkezett szervegységek rendelkeznek az önálló serverek minden előnyével (tetszőleges operációs rendszert lehet rájuk telepíteni, szabadon megválaszthatók a futtatott kiegészítő programok és beállítások, akár percek alatt bármikor bővíthető a tárhelykapacitás). Mindeközben óriási előny, hogy a VPS-ek a fizikai szervereknél sokkal költséghatékonyabban használják fel mind a villamos energiát, mind azt az összteljesítményt, amelyen osztoznak (ez lehet egyetlen servergépé, de lehet teljes szerverfarmé is – utóbbi esetben cloud serverekről beszélünk).

Mindez lényegében azt jelenti, VPS hosting szolgáltatással a felhasználónak mintegy saját dedikált szervere lehet anélkül, hogy meg kellene vásárolnia a hardvert és el kellene helyeznie azt egy szerverteremben. A VPS bérletet célző tarifacsomagok tehát arra az esetre szolgálnak jó megoldásul ha az ügyfélnek a tárhely már nem elég, de a saját szervergép még sok a feladathoz – nos, ez esetben kifejezetten ideális választás a VPS hoszting – szükséges, de egyben elégséges szolgáltatást nyújt.

A VPS server service igénybe vevője mindenkitől függetlenül, az általa választott operációs rendszer segítségével kezelheti weboldalait, adatbázisait, játékprogramjait, webshopját, domain címeit, hírlevélküldő vagy bankkártyás fizetési és egyéb szolgáltatásait. A VPS-en önállóan telepíthet vagy törölhet új és régi alkalmazásokat, tesztelheti az új szoftvereket.

Ha ilyen opciót is megjelöl bérleti szerződésében, akkor fix egyedi IP címmel rendelkezve biztosítja, hogy mindenkitől függetlenül végezhesse tevékenységét a világhálón, ha pedig expanzív tevékenységet folytatva terjeszkedni kívánna, korlátlan számban bérelhet további további fix IP címeket a bérletbe vett dedikált vps szerverek számára. Nem kell akkor sem elbizonytalanodnia, ha élni kívánna a speciális szolgáltatásokkal, de szaktudása nem elegendő minden opció beállításához és az alkalmazások konfigurálásához – ez esetben a legtöbb szolgáltató cégnél szakképzett operátorok segítenek a beüzemelésben.

Akik élni kívánnak a VPS szerver hosting szolgáltatás előnyeivel, bölcsen teszik, ha konkrét megrendelés előtt alaposan tanulmányozzák a a bérleti lehetőségeket és üzleti csomagokat, hogy az igényüknek legmegfelelőbben ki tudják választani.

Technológia fejlődés

Lépést tartani a világszínvonallal – ez nem csupán a szolgáltatók érdeke, hanem a felhasználóké is. Éppen ezért a fejlődés mellett elkötelezett vállalkozások nem ragadnak le a már beüzemelt és jól működő technológiai megoldásoknál, hanem innovációra törekszenek és igyekszenek a műszaki világ eseményeit naprakészen követni. Egy-egy újdonság gyakorlati bevezetése persze nagy körültekintést igényel, de egyszerűen nem engedhető meg a lemaradás és az elavuló eszközök, konstrukciók, programok használata. A számítástechnika és internet technológia terén nincs megállás. A legújabb IT-hírekről a BIX2 szakmai blogján olvashat. Kövessen minket a közösségi oldalainkon is, ahol a legfrissebb híreket megosztjuk Önökkel.

Tanulmányozásra ajánlott téma

XEN alapú VPS

Professzionális server virtualizáció  – XEN alapú VPS – a megrendelő szükségleteinek megfelelő növekedési igényeihez igazodva!

A statisztikai felmérések tanósága szerint a felhasználó cégek és magánemberek többsége a megvásárolt, hosztingolt vagy bérelt fizikai szervergép kapacitásának csupán 30-50 %-át használják ki, a teljes terhelésre csak kirívó esetekben kerül sor. Ez rossz költséghatékonyságot eredményez. Virtuális szerver megoldás esetén mindezt elkerülhető: a szerverkapacitás rugalmasan igazodhat a mindenkori szükséglethez.

A VPS-t biztosító vállalkozások cégek lehetőséget adnak a gyakorlatilag korlátlan bővítésre, ugyanakkor ha a terhelés tartósan csökken, mód van váltásra az ellenkező irányban is.

Honlapunk főoldalán választ kap arra a kérdésre, hogy

mi az a virtuális szerver?

 • mi az, hogy virtuális? mi a server?
 • hogyan jön létre a virtuális szerver?
 • mi a vps hosting lényege?
 • tényleges szerver vagy szolgáltatás és értékesítési konstrukció
 • melyek a vps szerver bérlés előnyei

Ha a témában való jártasságra szeretne szert tenni, érdemes ilyen fogalmakkal megismerkednie:

Virtualizáció, szerver virtualizáció, fejlesztés, time-sharing, multiprogramming, hardvereszközök, időben megosztott modell, magasabb szintű biztonság, particionálás, személyi számítógépek, VMware ESX Server, fizikai szerverek, hypervisor, “vendég” operációs rendszerek, virtuális gép, fizikai erőforrások, processzor, dinamikus memória, particionált lemezterületet. VMware, Hyper-V – VPS szolgáltatók, költségek és korlátozások, OpenVZ, Virtuozzo, Xen – KVM. Keyboard Video Mous, teljes körű root szintű hozzáférés, Invitel Szerver Hoszting, IBM, Dell, HP, Sun – szervergyártó cégek – Windows és Linux operációs rendszer, okostelefon alkalmazás, mobil telefonra letölthető app – mobil szervervezérlés.

Ne feledje:

VPS server szolgáltatás igénybevételével Ön is csökkentheti költségeit a bérleti konstrukció választásával, így nincs szüksége egyszeri beruházásokra, csak tervezhető havi költségekre kell számítania. Továbbá bármikor  rugalmasan bővítheti szerverei teljesítményét és az igényelt adatkapcsolat sávszélességét. 99,99 % rendelkezésre állás és 0-24 órás műszaki ügyelet a Budapest Adatközpont szervertermeiben.

A VPS szerver hosting szolgáltatás lényege:

egy vagy több nagy teljesítményű fizikai szervergépen több elkülönített, önálló erőforrással rendelkező egységet hoznak létre és ezeket mint virtuális szervereket értékesítenek, teljeskörű operátori hozzáférést biztosítva a kliensek számára.- VPS szolgáltatás Budapesten, server hosting, internet technológia szolgáltatás, szerver hoszting, vps bérlés, virtualis szerver bérlet, Budapest adatközpont, dedikált IP cím, xen, vps szerver hosting service

vps szolgaltatas - budapest

Okostelefon alkalmazás

Egy speciális fejlesztésű mobiltelefonos applikáció segítségével a vps szolgáltatások felhasználója szükség szerint bármikor leállíthatja vagy újraindíthatja bérelt virtuális szervereit, továbbá a vezérlés legtöbb műveletét is végrehajthatja. Az ügyféligényeknek megfelelően kialakított okostelefon alkalmazás iPhone mobilra és Androidra  egyaránt  letölthető. Az app használatával többek között a következő infók olvashatók le:

 • a választott szerverbérleti előfizetés tarifacsomagja
 • a bérelt server státusza
 • a rendelkezésre álló bérelt memóriakapacitás
 • a bérelt tárhely mérete
 • a feltelepített op-rendszer típusa

Árak – a virtuális szerverbérlés ára

Mi a virtuális szerver?

virtuális szerver bárlás - vps szolgáltatás

Mi az, hogy virtuális?

A latin eredetű kifejezés magyarul eredetileg azt jelenti, hogy valami látszólagos, azaz nem valódi, kézzel nem fogható, nem tényleges, hanem csak elképzelt, lehetséges, a valódit utánzó, annak tűnő. Vagyis látszólagos dolog, amely valami valódit helyettesít, amelyet a valódi helyett elfogadunk és használunk. Ami virtuális, az a materiális világban létező valaminek a nem valóságos, de arra erősen emlékeztető, annak funkcióit részben vagy teljesen ellátó megfelelője. A valóságos és a virtuális közti viszony meglehetősen bonyolult, de a jobb megértés kedvéért felhozhatjuk a pénzeszköz fogalmát: egy méregdrága szervergépnek az árát pénzben fejezzük ki: a kisebb köteg papírpénz egyfajta virtuális érték, amely önmagában csak szépen nyomtatott papírlapok sorozata, mégis ezzel realizálódik a vásárlás, ha a pénz – mint virtuális értékmérő – ellenében átvesszük a gépünket.

virtualis-valosag-boshAz internet technológia rohamos XX. századi fejlődésével a “virtuális” szó fogalmi jelentése meglehetősen kiszélesedett. Beszélünk például a számítógépek virtuális memóriájáról… Sőt, manapság szinte mindent virtuálisnak nevezünk, ami a webfelületen megjelenik valami valóságosra emlékeztető módon: az e-book voltaképp virtuális könyv, a digitális periodika virtuális folyóirat, a skype-tanácskozás virtuális konferencia, a kedvenc Hieronymus Bosch-festményeinket bemutató weboldal: virtuális képgaléria.

Mi a szerver?

A kifejezéssel valószínűleg az is találkozott, aki különösebben nem érdeklődik a számítástechnika világa iránt. Sokak számára talán valami titokzatos, láthatatlanul a háttérben munkálkodó valamit jelöl, holott voltaképp a szerver nem egyéb, mint egy speciális funkciókat ellátó számítógép.

A szerver (az angol server szó magyarban meghonosodott változata) lényegét tekintve egy nagy teljesítményű “központi” számítógép, amely más (külső, perifériális) számítógépek számára a rajta tárolt vagy előállított adatok felhasználását és más szolgáltatások elérését lehetővé teszi a gépeket összekötő hálózati kábelek vagy online kapcsolat révén.

A servereket számos szempont szerint lehet osztályozni, itt erre nem térünk ki, csupán egy sajátos típus bemutatására. Ez pedig a virtuális szerver. Ismerkedjünk meg vele!

Mi a virtuális szerver?

A legrövidebb meghatározás szerint a virtuális szerver nagy teljesítményű fizikai anyagép kapacitásának felosztásával keletkező önálló, elkülönített erőforrással rendelkező egység. Mint ilyen, rendelkezik egy az övével azonos kapacitású fizikai szervergép valamennyi előnyével, ugyanakkor a fenntartási költségei töredéknyiek. A felhasználó operátori, azaz rendszergazda szintű szerveroldali hozzáféréssel rendelkezik, így tetszés szerinti típusú és verziójú operációs rendszert és adatbázis-kezelő programokat telepíthet gépére.

VPS: szerver vagy szolgáltatás?

A virtualizált szerver (rövidítve VPS = virtual private server) azonban nem csupán vagy nem is annyira egy képzetes hardvereszköz, hanem inkább egy szolgáltatási mód, mivel az értékesítési gyakorlat szempontjából a virtualizálással létrehozott szerver bérlése nem valóságosan létező fizikai szervergép bérbe vételére irányul, hanem azt a speciális szolgáltatást célozza meg, amely az említett technológiára épül. E szempontjából tehát a VPS-bérlés a wetárhely-szolgáltatók és szervermegoldásokat kínáló adatközpontok részéről alkalmazott értékesítési szerkezet, melynek alapját egy vagy több fizikai server erőforrásainak a kliensek közötti felosztása és elkülönítése képezi.

Szerver bérlés Budapest

A VPS igénybevétele online módon történik, azaz a szolgáltatás igénybe vevőjének nem kell ellátogatnia az üzemeltető cég szervertermébe, ahol nem is tudnák neki megmutatni, melyik az ő szervere, hiszen az képzetesen létezik, kvázi felhőként lebeg egy szerverpark fölött és mindig annak a gépnek a teljesítményét “csapolja meg”, amelyik az adott perben a legnagyobb szabad kapacitással rendelkezik. Így hát a VPS igénybevétele, beüzemelése, a programok telepítésé és az összes opció beállítása online módon történik –  ezt a felhasználó saját irodájából vagy otthonából intézheti. Gondolhatnánk, hogy emiatt nincs is jelentősége annak, hol található az a szerverterem, amely VPS-ünket kiszolgálja, Ám ez nincs teljesen így. Nyilvánvaló, hogy központi funkciók ellátására a központi elhelyezkedés az ideális, éppen ezért a Budapesten működő adatközpontok nagyobb elérési és rendelkezésre állási biztonságot nyújthatnak és szélesebb, gyorsabb, megbízhatóbb internetes elérést biztosíthatnak mind a szervertulajdonosok, mind a gépeken tárolt anyagok lehívását kliensként kezdeményezők számára.

A budapesti szerverszolgáltató cégek egymással versenyezve nyújtják a kedvezőbbnél kedvezőbb tarifacsomagokat akcióik keretében. Figyelje a kínlatot, olvasson híreket és a Google-keresőbe időnként üsse be: virtuális szerver bérlés – hogy megtudja, mely cégek számára fontos, hogy optimalizált weboldaluk a találati rangsor élén szerepeljen.

Biztonság, megbízhatóság – üzembiztos működés

A szolgáltatásokat nyújtó cég maximális biztonságra törekszik. Az Arvisura Adatközpont professzionálisan kialakított és fenntartott adatközpontja a legmagasabb biztonsági és tűzállósági fokozaton üzemel stabilan optimális klimatikus paraméterek mellett, így a bérelt eszköz és annak alkatrészei (CPU, RAM, HDD) teljes üzembiztonságban vannak. A 24 órás operátori felügyeletet és az online és telefonon is elérhető műszaki segítség teljes működési biztonságot nyújt a szolgáltatást igénybe vevők számára. A cég megbízhatóságát a legjobb szakmai referenciák és pozitív felhasználói visszajelzések igazolják.

Virtuális szerver bérlés – VPS hosting

Az internet technológia fejlődése megállíthatatlan. A digitális univerzum ma már bejárhatóbb és valóságosabb, mint a Gutenberg Galaxis. A valóság számkódokkal történő leképezése óriási jelentőséggel bír a tudományos fejlődésben, korszerű és gyors adatforgalom, megbízható dokumentálás és archiválás ma már elképzelhetetlen számítógépes technológia, internet és web nélkül. Mi igyekszünk lépést tartani a fejlődő világgal. Kövessen minket a legújabb műszaki újítások gyakorlati alkalmazásában.

vps hosting - digitális univerzum - szerverek

A XXI. század IT technológiája – eszköz-virtualizáció

 

VPS bérlés SMS fizetéssel

IT szolgáltatás – a legkorszerűbb internet technológia: Virtuális szerver bérlés és hosting – Budapest. Dinamikusan változó vagy állandó IP-vel rendelkező, azaz dedikált szerverek hostingja és bérlete budapesti adatközpontban. Üzembiztonság, megbízhatóság, állandó műszaki felügyelet, technikai segítség, szakmai ügyfélszolgálat. Üzembiztos és környezetvédelmi szempontból is megfelelő biztonságos szerverelhelyezés budapesti adatközpontban, olcsó akciós vps szerverbérlés, kedvezményes tarifacsomagok szerinti szerverhoszting megoldások. Cloud server service. VPS host – dinamikus virtualis szerver, internet technológia szolgáltató cég, VPS bérlés, hosting, szerverek üzemeltetése és bérlése budapesten kiemelkedő adatforgalmat biztosító sávszélességgel, bérleti ár, árak, költséghatékony, ár/érték arány, költségtakarékos megoldás kis- és középvállalkozóknak nagy forgalmú biztonságos weboldal üzemeltetéséhez – Online átutalással vagy SMS fizetéssel vegye igénybe Ön is a legmodernebb műszaki vívmányok kínálta lehetőséget! Keresse a konkrét feladatra szabott optimális megoldást!

Mobil aplikáció – SMS-üzenet

Ha letölti cégünk – a BIX2 – által fejlesztett okostelefon-alkalmazást, az esetben a szerverparkunkban elhelyezett vagy tőlünk bérelt eszközök állapotáról, az előfizetési kondíciókról kérhet tájékoztatást sms-ben vagy felugró ablakos üzenetben, ennek beállítása egyetlen mozdulat a mobil program megfelelő menüpontja alatt. A szerverfigyelés és monitorozás mellett a program lehetőséget nyújt arra, hogy az ügyfelek megismerkedjenek az érvényes bérleti csomagok fizetési kondícióival. Igény esetén néhány mozdulattal extra service is megvásárolható: +IP cím, +10 GB háttértár, +1GB RAM, +processzor mag, SSL titkosítás, biztonságos https//: protokoll…  A céggel szerződésben álló ügyfelek és partnerek online módon kérhetnek műszaki segítséget, a BIX2 szakemberei örömmel állnak  rendelkezésre, hogy ne csak az alapszolgáltatás, hanem vezérlő és ellenőrző mobil-applikáció és SMS-küldő alkalmazás használata is a kliensek kényelmét szolgálja.

vps-hostingVPS hosting

Az angol nyelvterületen – és a számítástechnikában, informatikában, az internet technológia területén ez számít mérvadónak – a képzetes gépek bérletét legtöbbször a fenti címen, néven említik, holott nyilvánvaló, hogy a hostingolás sokkal inkább jelent elhelyezést, mintsem bérlést, arról már nem is beszélve, hogy a maga fizikai valóságában megfoghatatlan eszközt elhelyezni, elszállásolni nem is igazán lehet, lévén a virtualizáció során létrejött tárhelyre nem lehet rámutatni, hogy na itt van. A fenti kifejezés mégis – talán rövidsége miatt – a nemzetközi Google-keresésekben a leggyakrabban használt azon kulcsszó, amely a szóban forgó szolgáltatás körébe tartozó kínálatot egészében megnevezi és a speciálisabb értékesítési formációkat és műszaki konstrukciókat – pl. Cloud Server – ezen belül feltételezi. Így honlapunkon mi is ekként használjuk az egyéb terminus technikusok szinonimájaként, ám a magyar szóhasználatban különbséget teszünk a bérleti forma és a gépelhelyezés között.

Szervergép elhelyezés – szerverterem bérlése

Ha biztonságban szeretné tudni hardvereszközeit, vegye igénybe a BiX bérleti szolgáltatásait. Saját gépek elhelyezése, rövid és hosszú távú hosztingolása – tartósbérleti szerződéssel. Professzionális szerverterem bérlés 0-24 órás technikai ügyelet mellett, redundáns rendszerű áramellátás, a gerincre közvetlenül kapcsolódó internetellátás, hő- és páratartalom szabályozás. Igény esetén teljes géppark elhelyezése is lehetséges elkülönített helyiségben. Az aktuális ajánlatok a céges honlapon találhatók meg, amely tartalmilag optimalizált és szakmailag releváns linkprofil-támogatást élvez.