Lenovo laptop szervíz Budapest

Lenovo Szerviz – notebook javítás Bp.

lenovo laptop szerviz
Lenovo – a legsikeresebb laptopok gyártója

A kínai Lenovo cég, teljes nevén Lenovo Group Limited jelenleg a világ legnagyobb személyi számítógép gyártó vállalata. Az eladott PC-k és laptopok darabszámát illetően néhány éve megelőzte a korábban világelső Hewlett-Packard (HP) céget. Emellett mérvadó szakmai vélemények szerint 2017-ben a kínálat gazdagsága, a felhasználói vélemények, az számteches innováció, a szervizi ellátottság, a design és a garanciabiztonság összesített mutatószámaiban a Lenovo laptop volt a legeredményesebb, legsikeresebb hordozható számítógép. Ezek ismeretében nem gondolhatjuk véletlennek, hogy ma már minden településen,  kiváltképp olyan nagyvárosban, mint Budapest, található Lenovo márkaszerviz, illetve olyan márkafüggetlen notebook javítóműhely, amely ennek a gyártónak a termékeit szervizeli – a javításon túl beleértve az alkatrész cserét és a karbantartást is.

2018 legjobb notebookja: Lenovo Thinkpad T480s

Lenovo szerviz Budapest - Thinkpad T480s
Lenovo Thinkpad T480s laptop

A Lenovo ThinkPad T480s noteszgép a 2018-as év slágere. Sem a minőségével, sem a használhatóságával, sem pedig a sebességével nincsenek problémák. Az üzleti kategóriájú notebooknak persze alaposan megkérik az árát. A csúcsközeli konfiguráció ára Magyarországon 2018 nyarán mintegy 750.000 Ft, de százezreket takaríthatunk meg szerényebb teljesítményű processzorral, kisebb felbontású kijelzővel és szerényebb kapacitású SSD meghajtóval.

A számítástechnika minden erénye, a dizájt meg a mobilitás találkozott: a csúcsmodell készülék 33 cm széles, 22,6 cm hosszú, 1,8 cm vastag, 1,32 kilogramm a tömege, könnyen  hordozható a hónunk alá csapva vagy akár hátizsákba csúsztatva.

Gyorsaságát nyolcadik generációs Kaby Lake-R processzor biztosítja, nevezetesen az i7-8650U típusjelzésű CPU-csúcs. A processzorba integrált grafikus egység mellé jól jön a 2 GB-os GeForce MX150. A RAM 16 GB-os és 24 GB-ig bővíthető, a Samsung gyártmányú SSD-n pedig 512 GB tárhelyünk van. Az 57 Wh kapacitású beépített Lenovo laptop akkumulátor a gyári adatok szerint 15,6 órás üzemidőt biztosít, ez erős túlzás, átlagos használat mellett maximum 9-10 órás üzemidővel számolhatunk.  A 65 W-os gyári laptop töltő gyors munkát végez, 1 óra alatt 0-ról 80 %-ra tölti fel a telepet. A budapesti laptopszerviz a felsoroltak mindegyikéből rendelkezik cserealkatrésszel.

Szerverek és mobilok? Inkább a laptop!

Nem egy sikertörténet a Lenovo cég szerver- és meghajtó gyártói üzletága, az üzemi eredmény mínuszos, ez azt is jelenti, hogy minden eladott szervergépen és tárhelyen veszít jelenleg a cég.

A mobilpiacból pedig alighanem kiszállnak. A cég újraalakította a jövőre vonatkozó stratégiáját, hogy jelentősen csökkentse veszteségeit az üzlet egyszerűsítésével és a kiadások csökkentésével. Ez lényegében azt jelenti, hogy a vállalat jelentősen visszaskálázza jelenlétét a mobilpiacon, de nem hagyja abba az okostelefon-gyártást. Ezzel egyértelművé vált, hogy az egyetlen PC-gyártó, amelynek sikerült átlépnie az okostelefonos és a tabletes piacra, az az Apple. A nagy PC-gyártók Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer, Samsung, Toshiba stb. közül egyik nem vált releváns szereplővé az új generációs eszközök piacán.

Mindez azzal járhat, hogy a brend jelenléte a notebook-piacon még jelentősebbé válhat az ide koncentrálódó erőfeszítések következtében. Ennek az is a következménye lehet, hogy Budapesten egyre több Lenovo szervíz és laptop szalonnal találkozunk a közeljövőben.

Lenovo laptop szervíz Budapest

Garancián túli notebook javítás: Márkafüggetlen Lenovo laptop szerviz Bp. Manapság a világ legnagyobb asztali és hordozható személyi számítógép gyártó cége a mobil komputerek piacán 2018-ban az első helyen szerepel. Noteszgép akkumulátor csere, LCD kijelző javítás, gyári új és helyettesítő, illetve használt laptop töltő vásárlás, CPU központi egység és RAM memória bővítés garanciával a budai (Balla biz út), pesti (13. kerület) és belvárosi Asus, HP és Lenovo márkaszerviz üzleteiben ingyenes bevizsgálás mellett.

Kiválóak budapesten a márkaszervizek, ahol laptopok szerelése folyik. Asus és Lenovo notebook javítás azonnal – gyorsszerviz. Alkatrészek: akkumulátortöltő kábel. Computer service szolgáltatás, számítástechnika és it. A Termék Optimalizálás úti  Lenovo szervíz nyitvatartás. Mennyi a Thinkpad megjavításának ára?