Tömeges SMS-küldés

Tömeges sms-küldés, kampány
Tömeges SMS-küldő szolgáltatás vállalatok, intézmények számára

SMS küldés tömeges számban

A vállalkozás profilja: címlista alapján szöveges üzenetek tömeges kézbesítése ügyfélkör számára mobilkészülékre online felületről.

A mobileszközök, okostelefonok használatának általánossá válásával a nagy számban közel egyidejűleg igen számos potenciális vásárlónak kézbesített ún. tömeges SMS szétküldése a leghatékonyabb formájává vált a telefonos direkt marketing területén. A rövid szöveges üzenet számos okból erre sokkal alkalmasabb az automatizált élő- vagy géphangos telefonhívásnál.

Ez a szolgáltatás kiváló lehetőséget ad az üzleti vállalkozások, hatóságok, intézmények vagy akár a politikai pártok számára, hogy kiterjedt ügyfélkörükkel (törzsvásárlók,  regisztrál felhasználók, nyilvántartott tagság) élő kapcsolatot tartsanak, akciók esetén mozgósítsák őket. A csoportos üzenetküldés hasznos az operatív munkamenet megszervezésében olyan cégek, intézmények számára is, melyek ezres vagy nagyobb számú munkatárssal rendelkeznek.

Az SMS kampány hatékony mobilmarketing eszköz

A jól megfogalmazott szövegüzenetnek mindig van személyes aspektusa, az ügyfél  úgy érzi, személyesen őt szólították meg, rá gondoltak, rá számítanak, neki üzentek – így a tömegesen továbbított smsek mozgósító, például vásárlást ösztönző hatása jelentős.

Kutatások bizonyítják, hogy a szöveges üzenetváltás népszerűbb a telefonálásnál. Egy átlagos európai vállalat havi szinten 40 millió marketing célú SMS-t továbbít ügyfeleinek. A módszer alkalmassága abban rejlik, hogy ezen a révén megvalósul a személyre szabott kapcsolatteremtés ügyféllel és a direct marketing kampány a legjobb áron bonyolítható le, a küldő fél azonnali visszajelzést kap.

A mobilmarketing szolgáltatást nyújtó cégek szakemberei 0-24 órában felügyelik az SMS küldő rendszer működését. A Notebook Asus SMS egyedi fejlesztésű rendszerében küldött  üzeneteket 97 %-ban megnyitják a címzettek, éppen ezért a szolgáltatásunkat igénybe vevők biztosak lehetnek abban, a legkedvezőbb ajánlatot kapják, mi több, a tömeges sms-küldés ingyenesen kipróbálható.

Tanácsok SMS-kampány indításához

  • osszuk kategóriákra ügyfeleinket érdeklődési kör, életkor, lakhely, nem vagy más kritériumok szerint
  • küldjünk a kiválasztott célcsoport tagjainak személyre szabott ajánlatokat igényeiket figyelembe véve
  • csak napközben küldjünk csoportos SMS üzenetet ügyfeleinknek, az éjszakai és hajnali órákban érkező reklámértesítések zavaróak és kontraproduktívak
  • csak aktuális, jól megfogalmazott, tömör marketing üzeneteket küldjünk – a hosszú szöveg elriasztja a vásárlókat

SMS adatbázis létrehozása

Az SMS-kampányok célközönsége naponta cirka ötven alkalommal pillant az okostelefonjára, és az alkalmak 98 százalékában el is olvassa az smsüzenet tartalmát. De hogyan gyűjtsük össze a célzott vásárlók adatait, hogyan készítsünk címlistát ügyfélkörünkről? Például így:

  1. Feliratkozási űrlap létrehozása, terjesztése.A feliratkozási forma legyen átlátható,  gyorsan kitölthető. Tartalmazza a kliens nevét és telefonszámát. Az ilyen űrlapokat érdemes az áruházláncokban terjeszteni és a céges weboldal főoldalán elhelyezni
  2. A feliratkozásért kínáljunk valamilyen bónuszt vagy árengedményt.
  3. Tüntessük fel, hogy bármikor leiratkozhatnak a csoportos SMS küldés listájáról
  4. Szervezzünk versenyt, nyereményakciókat a közösségi hálókon. Az akcióban való részvétel feltétele legyen az sms hírlevélre való feliratkozás.

További részletek szolgáltatásunk optimalizált honlapján találhatók:

Gateway rendszerű üzenetküldés

sms kampány - gateway mobilra
Gateway SMS küldés

A marketingkampányokban az üzenetek küldése természetesen nem egyesével történik, hanem csoportosan, tömegesen és szinte egyidejűleg. Ehhez megfelelő programtámogatás és hardver háttér szükséges. A korszerű módszerek Gateway-jellegűek: az ilyen rendszer lényege, hogy közvetlenül egy webfelületről, vagyis számítógépünkről  – lehet laptop vagy tablet is- vezérelhető a folyamat, amelynek során adatbázis alapján mobileszköz használata nélkül történik az esemesek tömeges továbbítása a megfelelő mobilhálózatokra, amelyeknek SMS-központjai az előfizetőknek kézbesítik küldeményünket. A notebookról irányított SMS szolgáltatás praktikus, testre szabható adminfelületet biztosít megrendelőinek, amelyek használata nem igények szaktudást és amelyekről a marketing célú SMS-kampány könnyen levezényelhető és ellenőrizhető.

Tömeges SMS küldés ingyen?

A szolgáltatás nagy- és középvállalatokat céloz, tehát nem ingyenes és nem lakossági – de ára igen kedvező, piacképes, és a nyújtott kiegészítő szolgáltatásokat (például visszakövetési lehetőség, statisztikai kimutatások sokféle bontásban). Célközönségünket tehát a nagyobb volumenű cégek, üzlethálózatok, áruházláncok, országos intézmények és nagy szervezeti egységek képezik, mivel tapasztalataink alapján ebben a szektorban merül fel leggyakrabban a one-time password vagy authentikációs üzenetek tömeges küldésének igénye mobil- és okostelefonokra.

A magyar nyelvterületen és a hazai mobilszolgáltatókra célzottan több szolgáltatónál is elérhetőek különböző SMS küldési lehetőségek, ezek kínálatát érdemes összehasonlítani. Egyes cégek megbízhatatlan, de olcsó külföldi mobilhálózatokra alapozzák belföldi sms-szolgáltatásukat. Kirívóan alacsony árak joggal kelthetnek gyanút. Mielőtt tömeges SMS kampányunkhoz a legmegfelelőbb vállalkozást kiválasztjuk, tájékozódjunk: érdemes mérlegelni a következő szempontokat akkor is, ha nem szakmánk a mobilmarketing.

Előfordulhat, hogy sok potenciális ügyfelünk még nem próbálkozott smskampány indításával. Tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy nincsen olyan magyarországi vállalkozás, amely ne tudná használni az interneten keresztül történő online sms küldés optimális lehetőségeit a jobb értékesítési mutatók elérése érdekében.

Online marketing 2018: laptop szerviz

A laptop eladást célzó online marketing kampányokban a szakemberek ellentétet próbálnak feloldani, hiszen a kise méret és alacsony súly mellett akkor kényelmes a notebook, ha nagyméretű kijelző áll rendelkezésre. A jól megtervezett hordozható számítógépek a szolgáltatási szférák reklámozásának lehetőségeit online kínálják.

Alapvető marketing trendek a laptopeladásban

Hogyan változnak 2018-ban a tendenciák? A legtöbb kutatás és felmérés szerint az Y és Z generációk tagjai a következő években egyre több időt laptop kijelző előtt töltenek. Ehhez valamit érdemes megjegyezni: minden táblagép felhasználó szerint a legegyszerűbb módja annak, hogy működőképes legyen a laptopunk, ha készenlétben tartalék Dell akkumulátort használunk.

Fontos a magyar billentyűzeten írt címlista a szöveg üzenet kézbesítés során, ha mobil telefonos számító gépre egy laptop kijelzőről továbbítunk digitális tartalmat. Online marketing a notebook javítás témáját preferáló honlap Top10 Google-helyezéséért. Kulcsszó: laptop szerviz Budapest 13.