Internet és szerviz szolgáltatás, Budapest

Használt laptop szerviz szolgáltatás Budapesten

laptop szerviz szolgáltatás budapest
Budapesten számos laptopszerviz nyújt szolgáltatást: alkatrész javítás, csere: CPU, RAM, alaplap

Felújított prémium notebook olcsón

Legtöbb esetben a javítóműhelyek egyedi megbízások alapján végzik teendőiket. Az ügyfél behozza hibás notebook készülékét, jön a tesztelés és következik a hibaelhárítás, ami gyakran alkatrészcserét jelent. Ritka eset, amikor a tulajdonos a hibátlanul működő gyártmány felújítását kéri. Ez a művelet tömegesebb méretben akkor történik, ha a szerviz nagy számban felvásárol használt laptopokat, és tisztítás, javítás, bővítés után újraértékesíti őket.

prémium használt laptop olcsónSzerencsés esetben így akár újszerű állapotban vásárolhatunk olcsón prémium használt laptopot, amelyre még garanciát is ad a legtöbb budapesti cég. A zebrának is megéri egy Lenovo ThinkPad L490 gép 144 eFt-ért!

Ebből is látszik, hogy a magyar főváros híres szolgáltatásainak sokrétűségéről és a nyújtott minőségről. Elmondható ez, mint láttuk, a laptopszerviz szolgáltatásokra is: a javítóműhelyekben szakképzett munkatársak végzik el a hardver eszközök javítását, szerelését, cseréjét – adott esetben teljes felújítását. A legtöbb budapesti notebook tulajdonos nagyobb vagy kisebb hardver-meghibásodással jelentkezik, mások a hordozható számítógép leállását szeretnénk orvosolni, megint mások felturbózást, gyorsítást kérnek. (< x)

Memória modul bővítés a gyors működéshez

Memória bővítés - laptop gyorsításNem ritka igény a noteszgép felgyorsítása. Gyakran az operációs rendszer újratelepítés is segíthet abban, hogy a lelassult gép újra hasítson. Ezt a műveletet érdemes legalább egyszer évente elvégezni. Radikálisabb eljárás a hardver fejlesztése.

Megoldás a HDD cseréje SSD-re. Míg a hagyományos tároló mechanikusan keresi az adatokat, addig egy SSD digitális módon, és ez sokkal gyorsabb. Nagy változást hoz a működési sebességben a memóriabővítés. Minél több adatot képes operatív eléréssel tárolni a készülék, annál gyorsabban fog működni. A modulokat szaküzletben lehet beszerezni, és a szervizekben elvégzik a beszerelést. De kis hozzáértéssel odahaza is elvégezhető a tuning. Lásd: Útmutató memóriabővítéshez – laptop gyorsítás otthon.

Notebook javítás – felújítás – gyors alkatrészcsere

Mivel a szerviz szolgáltatás mellett jól felszerelt alkatrész-szaküzlet működik, sokan itt szerzik be laptopjuk számára az új akkumulátort, töltőt, kábelt, memóriamodult. Más esetekben kijelzőcserére van szükség, de gyakori igény jelentkezik a laptop billentyűzet tisztítására, javítására, esetleg cseréjére is. Az angol klaviatúra magyarra cserélhető, illetve felmatricázható és a kiosztás átállítható.

Bővebben: Notebook service szolgáltatás – alaplap javítás, billentyűzet tisztítás, gyors akkucsere, Asus, Dell töltőadapter vásárlása – Budapest Szervíz: laptop akkumulátor töltő javítás – laptopszerviz bp

A számítástechnikai szolgáltatások szorosan összefüggnek az internet-technológiával. Ahhoz,, hogy egy laptop, tablet vagy okostelefon segítségével zavartalanul böngészhessünk weboldalakat, korszerű internethálózatra van szükség.

Ehhez kapcsolódó korábbi projekt:

szerver berles - szolgaltatas budapest
Szerverterem Budapesten. Havidíjas hosting és honlap-seo szolgáltatások

Számtech és IT szolgáltatások Budapesten

Buda, Óbuda és Pest, azaz együttesen a magyar főváros az ország informatikai centruma. Igaz ugyan, hogy a széles sávú internet technológia és az online elérés biztosította lehetőségek minimalizálják a lokális különbségeket a metropolisok, nagy- és kisvárosok vagy akár községek, falvak, tanyák között: elvben egy legeldugottabb bélési, baranyai, nógrádi vagy borsodi kistelepülésen is azonosak lehetnek az internetezés feltételei.

Mivel azonban a vállalkozások többsége mégis Budapesten koncentrálódik, továbbá itt működnek a legnagyobb biztonságot igénylő intézmények (pl. bankok, kormányhivatalok, a törvényhozás és igazságszolgáltatás intézményei – de említhetjük a lakossági nyilvántartás, az egészségügy, a nyugdíjfolyósítás vagy a hírközlés, a posta nagy adatforgalommal járó, ám maximális biztonságot igénylő szolgáltatását), ezért az ezeket a vállalkozásokat és intézményeket kiszolgáló infrastruktúra is nagyrészt a fővárosban lett kialakítva.

Így tehát a legnagyobb internetszolgáltató centrumok és adatközpontok Budapesten találhatóak. Ezek egyike a havidíjas szolgáltatást nyújtó Arvisura SEO cég tulajdonában levő szerverközpont, amelynek két szervertermében a legkörszerűbb berendezések biztosítják a cég ügyfelei számára a legkülönbözőbb szolgáltatásokat, éspedig

 • az ügyfél saját szervergépének elhelyezése a szerverteremben, működési feltételeinek biztosítása, úgymint
  • szünetmentes áramellátás
  • internetellátás 99,9 %-os rendelkezésre állással
  • 0-24 órás műszaki felügyelet képzett operátori gárdával
  • online csatornákon és telefonon is elérhető ügyfélszolgálat
 • szerver bérlés: az ügyfél havidíj fizetés ellenében szervergépet bérel a cégtől, amelyet a bérleti szerződés idején sajátjaként kezelhet
  • a többi feltétel azonos a fentivel
 • VPS szolgáltatás: virtuális szerver bérlése – az ügyfél a speciális technológiával kialakított virtuális tárhelyet saját szervereként használhatja, gyakorolhatja a rendszergazda szintű szerveroldali hozzáférést
 • szerver elhelyezés és virtuális szerverbérlés – laptop szerviz – google optimalizálás
 • weboldal szolgáltatás Budapest, helyezés és laptop javítás

Budapest Internet Exchange = BIX

A Wikipédia meghatározása és leírása szerint a Budapest Internet Exchange – BIX („budapesti adatcserélő központ” ) egy kapcsolati lehetőség a magyarországi érdekeltségekkel rendelkező internetszolgáltatók részére. A BIX 1997-ben alakult és létrehozásának elsődleges célja már az indulásnál az volt, hogy a magyarországi internetszolgáltatók közötti adatforgalom ne külföldi szolgáltatókon keresztül bonyolódjon (hazai szolgáltató 1 → külföldi 1 → külföldi 2 → hazai 2), tehát ne terhelje a hazai szolgáltatók külföldi vonalát, hanem a szolgáltatók közvetlenül, Magyarországon belül kapcsolódjanak egymáshoz.

Külföldre vezető és onnan visszatérő adatforgalmi  út helyett egy helyi, nagy sávszélességű – és ezzel együtt olcsóbban fenntartható – kapcsolaton. A projekt eltervezőinek és megvalósítóinak szeme előtt az a szempont is fontos volt, hogy az üzemeltető piaci szempontból versenysemleges legyen, így került a BIX a tagok döntése alapján az Internet Szolgáltatók Tanácsa kezelésébe. A 2010-es évekre a BIX tagjai között számos külföldi internetszolgáltató is megjelent, jelentősen növelve ezzel a BIX-en elérhető hálózatok számát. A Budapest Internet Exchange mára dinamikus fejlődő, évről évre nagyobb adatforgalmat lebonyolító adatközponttá fejlődött. 2014 végére a BIX teljes forgalma elérte a 210 Gbit/s és 31,7 Mpacket/s értékeket. Az első adatközpont után további kettő is alakult, ezek fizikailag Budapest más-más pontján létesültek, így együttes működésük gyakorlatilag kizárja az adatvesztést vagy kritikus leállást.

Adatközpont a fővárosban

A legnagyobb fővárosi adatközpontban történő szerverelhelyezés nyilvánvalóan a legbiztonságosabb körülmények között történik. Az üzemeltetési feltételek folyamatos fejlesztés alatt állnak aszerint, ahogy az IT technológiák fejlődnek és ahogy a fogyasztói igény növekszik. Egy korszerű adatközpontot nem elegendő egyszer létrehozni és fenntartani, állandó bővítésre, korszerűsítésre van szükség. Az innovatív fejlesztések nagyban hozzájárulnak az adatbiztonsághoz, a műveleti sebesség növeléséhez és az adatforgalom korlátozás nélküli biztosításához – mindezzel pedig az ügyfelek zavartalan munkájához és elégedettségéhez is.

Számítástechnika, IT. Laptop szerviz szolgáltatás Budapest

Notebook javítás és szerelés, alkatrész csere, prémium laptop vásárlás, gyári és utángyártott laptop akku töltő. Dell akkumulátor csere, Asus töltő vásárlás és HP kijelzők javítása. Informatikai centrum. Szerver elhelyezés, számító gép bérlés Bp.

 • Más: Gitároktató szolgáltatás Bp.
virtuális budapest - marketing szolgáltatás
Virtuális Budapest – internet technológia – szerverhálózat weboldalak elhelyezésére

VPS szolgáltatás Budapest

Internet technológia és számítástechnikai szolgáltatás BudapestSzerverelhelyzés (szerver hoszting), szerverbérlés: fizikai, hibrid és virtuális szerverek bérlése professzionális szolgáltató vállalkozástól. Dinamikus VPS, dedikált IP-cím, felhő struktúra – mindezek igénybe vehetők a cég honlapján részletezett tarifacsomagok megrendelésével. Szerverelhelyezés Bp-i adatcserélő központban, szerver hosting és gép bérlés: országos VPS és mobil marketing sms szolgáltatások Budapesten – VPS szerver hosting, szerver bérlés a budapest internet exchange adatközpont szervertermében, bix virtuális szerver tömeges sms küldéshez. SEO: Weboldal helyezés javítás.