Laptop billentyűzet, táska, külső tárhely

Laptop billentyűzet, táska, külső tárhely

Minden laptop annyit ér, amennyire használható. A laptophasználat egyik sarkalatos kérdése, hogy milyen a billentyűzete, hiszen ezen tudsz dolgozni. Ha nem tökéletes, akkor kínlódás a munka. De kellemetlen az is, ha nem tudod biztonságosan magaddal vinni a számítógépedet. Egy jó táska része az alaptartozékoknak. Nem baj, ha még divatos is. Tárhelyből pedig sosem elegendő az, ami a gépbe van építve. Legyen külső winchestered. És tartalék akkumulátorod is, A tartalommarketing honlap ezekkel a kérdéssel is foglalkozik.

A laptop billentyűzet használhatóságának főbb szempontjait számos szakmai blogból megismerhetjük. Az ilyen ismeret azoknak a legfontosabb, akik egész nap ülő munkát végeznek és a klaviatúra szinte összenőtt a kezükkel. Nagyon nem mindegy, milyen kialakítású ez az alkatrész. Ha a laptopunk kiválasztásakor alaposan felmérjük a számítógép megjelenítő képességét vagy az akkumulátor élettartamát, akkor legalább ilyen fontos a billentyűzet megfelelőségének az alapos vizsgálata.

Izgalmas volt a Budapest Pride keretében rendezett laptop táska divatbemutató is. Itt is elmondták, hogy a személyi számítógép hűséges társad a hosszú bel- és külföldi utazásokon, zsúfolt és unalmas összejöveteleken, de akár egy forgalmas bevásárlóközpontokban is. Ha munkaeszközöd a laptop, megérdemelsz hozzá egy dizájnos táskát.

Külső winchester laptophoz

Nyaraláskor készülő képek és videók gyorsan túllépnek egy kis merevlemez keretein. Gyorsabban elfogy majd a tárhely, mint gondolnád, és általában ez a legkevésbé alkalmas pillanatban szokott bekövetkezni, s akkor lázasan kutathatod a fölöslegessé vált, törölhető adatokat. Ne számíts arra, hogy felhőben tárolhatod majd az adataidat, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz Wi-Fi hozzáférésed.

Az adatok megszűrése, ill. a takarítás újévi fogadalomként megállja a helyét, de egyelőre szerezz be egy hordozható merevlemezt, hogy felhalmozhasd a gigabájtokat. Ezek a meghajtók elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek egy táskában és nagy a tárolókapacitásuk.

Kulcsszavak Google kereséshez: hordozható tárhely, külső winchester, laptop billentyűzet, merevlemez, laptophasználat, laptop táska divat, dizájnos notebook klaviatúra 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .