PR-cikk megjelentetés, link elhelyezés

pr cikkek megjelentetése
A PR-cikkben elhelyezett link javítja a céloldal helyezését

Egy weboldal kulcsszavas Google-helyezését nagyban javítják a rá mutató külső linkek. Nem mindegy azonban, hogy ezek milyen oldalról érkeznek, így tehát az sem mindegy, milyen honlapon jelenik egy PR-cikk. Sokat számít az oldal internetes autoritása (végső soron ettől függ a linerő), de legalább annyira fontos a szövegkörnyezet: a pusztán kihelyezett hivatkozások szinte hatástalanok, ezért vált a a keresőmarketing leghatékonyabb módszerévé a PR-cikk megjelentetés: az elhelyezett szövegben biztosítani lehet a megfelelő tartalmi összefüggéseket, emellett az is fontos, hogy maga a közölt cikk tartalmi optimalizáláson essen át, így biztosítva a megfelelő kontextust nemcsak a benne elhelyezkedő link számára, hanem a szükséges tartalmi kapcsolódást is a belinkelt weboldallal.

Google helyezés javítás PR-cikk elhelyezéssel

Különösen erős a hatása az olyan honlapokon elhelyezett public relations szövegeknek, amelyek maguk is erős linktámogatást kapnak más oldalakról. Ha eközben a webhely jó találati helyezéseket kerül a Google eredményoldalain, azzal természetesen értéke is növekszik, mind ahogy az elhelyezett link hatékonysága is jobb lesz.

Ez a jelen webhely – http://tartalommarketing.org – példul a pr-cikk megjelentetés és a pr-cikk elhelyezés kulcsszavakkal egyaránt benne van a Google TOP10 találatban – Ön is így talált rá! – így az adott témában adekvát webhelynek számít, széles tartalmi profiljával pedig kiválóan alkalmas linkelhelyezésre. Az adott weblapot kezelő SEO-szakember több hasonló jellegű honlapon tudja biztosítani nemcsaj PR-anyagok, hanem felhívások, termékismertetők, cégbemutató írások megjelentetését, ezek közül az érdeklődők néhányat felsorolva itt találnak:

Azonnali PR-cikk megjelentetés

Szöveges link elhelyezés és PR-cikkek megjelentetése azonnal. A magas keresőmarketing értékű weboldalakon publikált public relations cikkekben elhelyezett link effektíven javítja az így  támogatott weboldal kulcsszavas Google helyezését az organikus találati listán. Árajánlat kérése, üzenet küldés – Kapcsolat, cikkek beküldése publikálásra: piarcikk@gmail.com

Kulcsszavak Google-kereséshez: pr-cikk azonnal, public relations, szöveges link elhelyezés, pr anyag megjelentetés, organikus google találatok, cikkírás, marketing szövegtartalom, honlap optimalizálás, weboldal helyezés javítása, SEO és keresőmarketing, tartalommarketing eljárások, linkelhelyezés

Szólj hozzá!