PR-cikk megjelentetés, link elhelyezés

pr cikkek megjelentetése
A PR-cikkben elhelyezett link javítja a céloldal helyezését

Egy weboldal kulcsszavas Google-helyezését nagyban javítják a rá mutató külső linkek. Nem mindegy azonban, hogy ezek milyen oldalról érkeznek, így tehát az sem mindegy, milyen honlapon jelenik egy PR-cikk. Sokat számít az oldal internetes autoritása (végső soron ettől függ a linerő), de legalább annyira fontos a szövegkörnyezet: a pusztán kihelyezett hivatkozások szinte hatástalanok, ezért vált a a keresőmarketing leghatékonyabb módszerévé a PR-cikk megjelentetés: az elhelyezett szövegben biztosítani lehet a megfelelő tartalmi összefüggéseket, emellett az is fontos, hogy maga a közölt cikk tartalmi optimalizáláson essen át, így biztosítva a megfelelő kontextust nemcsak a benne elhelyezkedő link számára, hanem a szükséges tartalmi kapcsolódást is a belinkelt weboldallal.

Google helyezés javítás PR-cikk elhelyezéssel

Különösen erős a hatása az olyan honlapokon elhelyezett public relations szövegeknek, amelyek maguk is erős linktámogatást kapnak más oldalakról. Ha eközben a webhely jó találati helyezéseket kerül a Google eredményoldalain, azzal természetesen értéke is növekszik, mind ahogy az elhelyezett link hatékonysága is jobb lesz.

Ez a jelen webhely – http://tartalommarketing.org – példul a pr-cikk megjelentetés és a pr-cikk elhelyezés kulcsszavakkal egyaránt benne van a Google TOP10 találatban – Ön is így talált rá! – így az adott témában adekvát webhelynek számít, széles tartalmi profiljával pedig kiválóan alkalmas linkelhelyezésre. Az adott weblapot kezelő SEO-szakember több hasonló jellegű honlapon tudja biztosítani nemcsaj PR-anyagok, hanem felhívások, termékismertetők, cégbemutató írások megjelentetését, ezek közül az érdeklődők néhányat felsorolva itt találnak:

Azonnali PR-cikk megjelentetés

Szöveges link elhelyezés és PR-cikkek megjelentetése azonnal. A magas keresőmarketing értékű weboldalakon publikált public relations cikkekben elhelyezett link effektíven javítja az így  támogatott weboldal kulcsszavas Google helyezését az organikus találati listán. Árajánlat kérése, üzenet küldés – Kapcsolat, cikkek beküldése publikálásra: piarcikk@gmail.com

Kulcsszavak Google-kereséshez: pr-cikk azonnal, public relations, szöveges link elhelyezés, pr anyag megjelentetés, organikus google találatok, cikkírás, marketing szövegtartalom, honlap optimalizálás, weboldal helyezés javítása, SEO és keresőmarketing, tartalommarketing eljárások, linkelhelyezés

Szólj hozzá!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.