PR-cikk megjelentetés, link elhelyezés

PRcikkek elhelyezése értékes honlapokon

Ha cikket jelentetne meg: Árajánlat kérés: PR-cikk link-elhelyezéssel

pr cikkek megjelentetése
A PR-cikkben elhelyezett link javítja a céloldal helyezését

Egy weboldal kulcsszavas Google-helyezését nagyban javítják a rá mutató külső linkek. Nem mindegy azonban, hogy ezek milyen oldalról érkeznek, így tehát az sem mindegy, milyen honlapon jelenik egy PíáR-cikk. Sokat számít a weblap internetes autoritása (végső soron ettől függ a linkerő), de legalább annyira fontos a szövegkörnyezet: a pusztán kihelyezett hivatkozások szinte hatástalanok, ezért vált a a keresőmarketing leghatékonyabb módszerévé a PR-cikk megjelentetés: az elhelyezett szövegben biztosítani lehet a megfelelő tartalmi összefüggéseket, emellett az is fontos, hogy maga a közölt cikk tartalmi optimalizáláson essen át, így biztosítva a megfelelő kontextust nemcsak a benne elhelyezkedő link számára, hanem a szükséges tartalmi kapcsolódást is a belinkelt weboldallal.

Google helyezés javítás PR-cikk elhelyezéssel

Csak optimalizált honlapról hivatkozzon a sajátjára!

Különösen erős a hatása az olyan honlapokon elhelyezett public relations szövegeknek, amelyek:

  1. felépítésük, technikai mutatók alapján keresőbarát weboldalak;
  2. tartalmuk optimalizált, megfelel a speciális keresőszempontoknak;
  3. maguk is erős linktámogatást kapnak más oldalakról.

Ha eközben a webhely jó találati helyezéseket ér el, TOP pozícióba kerül a Google eredményoldalain (SERP), azzal természetesen értéke is növekszik, mint ahogy a szövegeiben elhelyezett link hatékonysága is jobb lesz.

A jelen webhely – http://tartalommarketing.org – példul a pr-cikk megjelentetés és a pr-cikk elhelyezés kulcsszavakkal egyaránt benne van a Google TOP10 találatban, gyakorta az első helyen szerepel – Ön is így talált rá! – így az adott témában releváns hivatkozási címnek, adekvát webhelynek számít, széles tartalmi profiljával pedig kiválóan alkalmas linkelhelyezésre. Az adott weblapot kezelő SEO-szakember több hasonló jellegű honlapon és marketingblogban tudja biztosítani nemcsak PR-anyagok, hanem felhívások, termékismertetők, cégbemutató írások és más online marketinganyagok megjelentetését, ezek közül az érdeklődők néhányat felsorolva itt találnak:

Azonnali PR-cikk megjelentetés

Szöveges link elhelyezés és PR-cikkek megjelentetése azonnal. A magas keresőmarketing értékű weboldalakon publikált public relations cikkekben elhelyezett hiperlink effektíven javítja az így  támogatott weboldal kulcsszavas Google helyezését az organikus találati listán. Manapság ez a tartalommarketing eljárás a leghatékonyabb a linkprofil építésben.

Árajánlat kérése, üzenet küldés, kapcsolat, cikkek beküldése publikálásra magas értékű – MOZ Domain Authority 15-től 20 fölött, egészen 80-ig – lapokon: piarcikk[@]gmail[.]com

Long tail kulcsszavak Google-kereséshez public relations témában: pr-cikk azonnal, , szöveges link elhelyezés ára, pr anyag megjelentetés, organikus google találatok, cikkírás ára, marketing szövegtartalom, honlap optimalizálás, weboldal helyezés javítása, SEO és keresőmarketing, tartalommarketing eljárások, linkelhelyezés árak

PR-cikk megjelentetés, link elhelyezés” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .